27.3.13

Bir Garip Banyo Hikayesi 4

4. haftada pek farklı geçmedi bizim için. Ustalara kızmak, zaten 3 haftanın vermiş olduğu alışkanlıkla devam ettik. En çokta su ve elektrik işleinde aynı ustalarla işi bitiremedik. Başka ustalar işi sonlardırdı. İkiside şehir dışına çıktı söylediklerine göre 3 -4 gün önce de dönmeyecekti. Bizden de öylece beklememizi istediler. Elbette o dağınıklığın arasında bekleyecek halimiz yoktu bizde başkalarına tamamlattık. Keşke başta onlara yaptırsaydık.

Daha önceki sucu ortaya koymuş klozet giderini, klozet bir takıldı. Banyonun ortasında özerk bir yapı. Çıldırıyordum nasıl böyle bir aptallık olur mu daha önce yapmadı mı hiç bu adam diye. Birde düzeltilmesi için banyonun yarısı kırlıcak boruya ulaşılacak denince tamam bitti sil başyan herşeyi..
Allahtan sonra gelen sucumuz farklı aparatlar kullanarak duvara çekti. Ama bu defa klozet için geçilen 2 bordürü ortalamadı. Bunuda şükür deyip çok önemsemedik. Ama yeni banyo yaptırıyorsunuz insanların kafasına göre iş yapmalarından mağdursunuz. Kendi paranızla rezil olmak bu işte.

Elektrikcimiz de bizim istediklerimiz yaptıktan sonra evden ayrıldı. Sonra güç bende deyip okuldan gelince eşiminde yardımlarıylar 24'e kadar temizlik yapıldı. Birkaç gün eb azından kaba temizliği atmak için. Yani herşey o kadar terski bana gelen abla memleketine gitmiş. bir hafta sora gelicem dedi. Onu beklemek saçma olurdu zaten o gelinceye kadar yıkanması gerekenler yıkandı ütülendi. O gelince cilasını attı.

Şimdi banyomuz aşağıdaki fotoğraflardaki gibi 6. haftayız hala açılışı yapamadık.Ölçülerimiz pisyadakine pek uymadığı için biraz gezmek zorunda kaldık fiyat açısından Bauhaus'a yaptırmaya karar verdir. Ölçülerin sağlıklı alınması içinde 1 hafta ulaşıldı. Nedense inat ettiler keşif için , bizi  1 hafta oyaladılar. Daha dün sipariş verildi. Sipariş içinde 20 gün istediler.
İnşallah yaza bitmiş olacak bizim banyo. Şubatta başlayan mecera Nisanda bitecek.....


Beyaz seramikli olan kısıma  jakuzi gelecek..
 
Buda banyo duvarı örülürken yaptırdığımız niş. Işıklandırması ve dekore etmesi kaldı.
 

0 DEDİLER Kİ .... =):

Yorum Gönder