26.1.12

Bayan Sakar












Aman Tanrım bu nasıl bir sakarlıktır.

  • Pazar günü gittiğimiz kahvaltıda nasıl becerdiysem ısırmak için ağzıma doğru götürdüğüm ekmeği parmaklarımın arasında fazla sıkmış olmalıyım ki elimden fırladı gitti. Öylece kala kaldım...
  • Ekmek olayından birkaç dakika sonra çay kaşığını yere düşürdüm hiç düşmeyecek bir yerde tüm kafenin içinde paldır küldür bir ses aldı gitti başını ama ben sanki ben değilmişcesine hiç istifimi bozmadım.
  • Aynı günün devamında Real'de  wok tavalarını incelemek için yeltenince bir kaç tavavı kafama düşürdüm. Umarım kimse görmemiştir moduna giren ben ve eşim tavaları yerine asınca reyondan hızla uzaklaştık. Eşime sorduğum ilk soru başım kanıyomuydu. Yani siz düşünün artık o anki acıyı.
  • Bir sonraki gün kahve içimeye çalışırken kahveyi döktüm üstüme alt dudağım, çenem ve göğsümün bir kısmı yandı. Elimde silverdin ile geziyorum bir an önce geçsin diye. Yanıklarım önce su topladı şimde ise kabuklanmaya başladı. Özellikle çenemdeki görüntü birşeyler yedikten sonra ağzımı silmemişim gibi görünüyor. Görüntüye mi yansam acıya mı bilmiyorum.
  • Ve son sakarlığıma gelirsek sehpa üzerine koyduğum çay kupasını kendim çarpıp döktüm. Bu kez Allah'tan fazla birşey olmadı.
Yani anlayacağınız bu aralar elimin ayağımın pek ayarı yok. Dokunduğum şeyi yıkıp, parçalayıp geçiyorum. Yakında 'bayan sakar' ünvanını açık ara önce göğüsleyebilirim.

2 DEDİLER Kİ .... =):

cecilia dedi ki...

cnm yanık olayı çok kötü ya hayatımda sayılıdır ama geçen gün fırından dolayı elimin üstü yandı, bi anda oldu hatta yarım saat sonra farkettim, acayip bişi ya, şmdi izi duruyo, ama yüz daha ciddi bi bölge tabi, inşallah geçer, bana bepanthen tavsiye ettiler, hem daha hızlı iyileştiriyor hemde iz kalmasını önlüyor rengini açıyormuş, sende dene istersen cnm tekrar geçmiş olsun, dikkat et kendine..

lately dedi ki...

Teşekkür ederim. Şu anda yanıkların kabukları dökülmeye başladı. Kendi dökülürse iz bırakmazmış o yüzden elimle müdahale etmemeye gayret ediyorum...

Yorum Gönder