9.2.11

Nikah


Heyecan, heyecan tek anlamıyla buydu, nikah kıyılıp eve gelinceye dek....

Sabah kalkıp güzel bir kahvaltı sonrası düştük kuaför yollarına. Varınca salona hemen başladı kuaförüm bir taraftan saç, bir tarftan makyaj, tırnaklar.... Tam bir ekip çalışması ile kısa zamanda hazırladılar.... Beklediğimden daha güzel oldu saçım ve makyajım sanırım düğünde de aynı yere gidicem... Kuaförde iş bitince hemen araca binip nikah salonuna doğru yol aldık. Bir pazar günü için erken olabilecek bir saatte, herkes eşofmanları ile kahvaltı keyfine hazırlanırken ben saç baş yapılı direksiyonda yanımda 3 çıtır daha, garip bakışlar altında vardık salona....

Sadece nikah olduğundan dolayı çok fazla konuk çağırmadık. Çok yakın eş, dost ve akrabalar vardı.

Salona alınıncaya dek bahçede bekledik,fotoğraf çekindik, günü ölümsüzleştirebilmek adına. Nikah saati gelince önce ben ve bitanecik sevgili ayrı bir odaya alındık. Ardından nikah şahitlerimizde bu odaya alınarak bazı işlemler yapıldı. Ardından görevli hazırsanız sizi dışarıya alalım dedi.


Sevgilinin koluna girip salona doğru ilerledik biz kapıdan görününce alkış koptu. İşte o an heyecan doruğa ulaştı. Masaya ulaşınca sevgilinin yardımı ile koltuğa oturdum ardından nikah şahitleri ve nikah memuru yerlerini aldı.

Nikah memurunun sorularından sonra sevgili ile bir ömür boyu birlikte olmayı resmileştirmiş olduk.

Nikah sonrası tebrikler ve fotoğraf çekimlerinden sonra birlikte toplanıp yemek yedik, eğlendik derken günü sonlandırdık..


Eeee evli olmak nasıl bir duygu mu diye sorarsanız....
Sanrım fark aynı evi paylaşmaktan geçiyor. Şimdilik tayin için nikah kıyıldığı için düğünden sonra bu sorunun cevabı tam anlamıyla belli olmuş olacak... Sırada düğün hazırlıkları ve evin hazırlıkları var.... Tatlı bir telaş ortalığı sarmaladı. Allah herşeyi gönlümüzde eylesin..........



Nikah memuru hediye etti. Sanırım bir yastıkta kocayın esprisini yerini buldu...

0 DEDİLER Kİ .... =):

Yorum Gönder