22.8.12

Bir Tatil Daha Sona Erdi...

Bayram geliyor, gelecek derken bitti. Biz son anda bir yerlere gitmeye karar verenlerdeniz. Arife günü planlayıp Bayram günüde yola çıktık.

Özlemişim uzun yol gitmeyi, tatil yapmayı. Geçen yıl her hafta sonunu tatil için değerlendiren biz. Yer bildirimleriyle facebookta bir fenomen olmuştuk. Arkadaşlarımız bu hafta neredesiniz demeye perşembe akşamından başlıyordu. Sloganımız ise 'Rüzgarın götürdüğü yere..'  idi.

Bu yıl tatilin nasıl bile geçtiğini anlamadan baktık ki bitivermiş. Ama olsun şu 2 günlük tatil bile çok çok iyi geldi.  Tüm fotoları toplayınca onları tek tek atıcam buraya.

Sanırım hiç bir zaman gitmeye bıkmayacağım Fethiye' ye. Normalde Antalya dışında bir şehirde yaşama fikrine bile katlanamayan ben, sık sık eşime taşınsak mı acaba moduna giriyorum. Her şeyi rahatlıkla bulabileceğiniz bir ilçe. Yat limanında oturup ışıkların altında kalabalığı izlemek, bir şeyler içmek kadar huzur verici ve eğlendirici birşey olamaz.

Tatilin verdiği mutululuk ve yorgunluk bir kenara dursun. İşe başlama tarihi yaklaşıyor. Bu kısacık arayı iyi değerlendirmeliyim. Yapacak olduğum bir çok iş beni bekler.

0 DEDİLER Kİ .... =):

Yorum Gönder