26.3.13

Bath & Body Works ve Sudocrem

 
 
Aslında  uzun zaman oldu Antalya' ya Bath & Body Works açılalı. Önünden bir kaç defa geçmeme rağmen bir türlü girmemişdim. Artık geçen hafta  beni cezbeden kokular içeri sokana dek.
Mağazanın başlı başına müthiş bir kokusu var. İnsan renkli kutuların içinden çıkmak istemiyor. Valla bende ne bulduysam sürdüm zaten. Çalışanlarıda ayrı güleryüzlü ve tatlı zaten...
 
İndirimde olan ürünlere bakmamızı tavsiye ettiler sanırım sıra ile bir çok şey indirime giriyormuş, sadece sık sık ziyaret etmek gerek.
 
Bende indirim reyonundan Aşağıdaki vücut spreyinden aldım. Müthiş kokuyor. Ayrıca içinde küçük altın ışıltıları var. Çalışanlar yazın kullanmanın daha iyi olduğu söyledi. Gerçekten de yaz akşamlarında ışıltılı olmak güzel olur. 32 tl den 16 ya düşmüş ve bizim de sepete hemen bir tane düştü.
 
 
 
5 yada 6 tanede şimdi net hatırlamıyorum aşağıdaki böğürtlen ve nar kokulu kremlerden aldık tanesi 5 tl idi. Bir başka reyonda şeftali kokulusu  3 tanesi 29 tl ye satılıyodu ki buda karlı bir alışverişti.
 
 
Eşim mentol kokulu bir losyon beğendi. İndirime girmesi bekleyelim dedik. Sanırım 59 tl falandı.
Kışın sür ve burnunun açılması bekle.... O kadar fresh bir kokusu varki emin olun erkeklerden çok kadınlar kullanır.
 
Alışveriş sonraki form doldurduk eşimle indirimler dan haberdar olmak. Ve bize tersterlar verdiler. Aldığımız küçük kremlerin vanilyalısını, simli vücut spreyinin losyonunu ve eşim içinde bir duş jeli ve çok beğendiği mentollu losyondan.
 
Kremleri ellerinize sürdüğünüzde yıkayıncaya kadar yoğun yıkadıktan sonrada hafif hafif kendini hissettiriyor.
 
 
Ve Mothercare' den Sudocrem... Bolglarda bu kremi o kadar övdülerki özellikllede sivilceleri kuruttuğuna dair. Bende denemek istedim. 1 haftadır kullanıyorum. Önce sabah akşam kullandım. Burnumun kenarını kurutup soydu.
 

 
En çok yağlı olan kısımda burası sanırım yüzümdeki buradaki akneler resmen dışarı attı kendini. Önce biraz arttı sivilcelenme ama şu anda yok sayılır. Ayrıca yüzüm çok yumuşak, bebek totoduyla yarışır mı bilmem ama.... Kremin  kurutucu özelliği olmasında dolayı atık sadece akşamları kullanıyorum. Zaten yoğun bir yapısı var, birde beyaz bazlı olunca hayalet casper gibi oluyorsunuz.


1 DEDİLER Kİ .... =):

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Diğer ürünleri bilmem ama Sudocremi bende kulllanıyorum. Gece yatmadan önce sürüyorum. Hatta alnım bolca sivilcelendiği için önce sadece alnıma sürüyordum sonra baktım sivilceler başka yerlerden çıkmaya başladı. Şimdi tüm yüzüm yerine sivilcenin yeri belli olmaya başlarken üzerine minik minik bu kremden koyuruyorum ve çıkmadan kuruyorlar. Böylece ne kırmızılık ne o pis görüntü kalmıyor. Çok başarılı bi krem yaa...

Yorum Gönder