2.8.10

bu gün çok gezdim çok.....

Ayaklarıma karasular indi desem yeridir. Zuzumla çıktık gelin ayakkabısı bakalım die. Ayakkabı yanı sıra bakmadığımız şey kalmadı. İşte bayan olmak bu olsa gerek.
Özdilekte ki ayakkabı satan bütün dükkanları gezdikten sonra Step by Step birde asla bir daha ayakkabı almam dediğim Polaristen bir ayakkabı beğendik. Hatta Polaristekini daha çok beğendik. Hem fiyatı hemde daha sonra rahattlıkla kullanım konusunda iyi.
Gerçi bu gün o kadar çok ayakkabı denedim ve her defasında 'bunlar acayip rahat' dedim ki, Zuzum gün sonunda günün lafı diye ilan etti.

Özdilek tahaf edildikten sonra yorgun ayaklar biraz dinlendirilirken, bitanecik nişanlım çıkageldi. :D Biraz daha zaman geçirdikten sonra ayrıldık Özdilekten.

Veee biz oturma odası yapmayı düşünmüyorken, gittik oturma odası grubu aldık. Mustakbel eşim diyo ki 'ilerde çok iyi yapmışız' dicekmisiz, ayaklarımızı uzatınca.
Bu takımımız da özel sipariş oldu hemen gelmiyo. Zaten gelsede evin temizliği öylece duruyo. pöffffff
28 Ağustos diye anlaştık gelme tarihini. Ve takımımızın rengi yine toprak, beyaz ve desenli kumaş.... Bütün ev aynı oldu yawwwwwwwwwwwww....

Yarın da misafirimiz geliyo birlikte zaman geçireceğiz. Akşama biryerlere takılırız sanırım çünkü aynı zaman da kardeşimin doğum günü.....

Ne kadan yoğun bir insanım hıhı hıhı hıhı...

0 DEDİLER Kİ .... =):

Yorum Gönder