21.7.11

Balayı part 1

Bloga birşeyler yazmak için her açışımda biyerlere takılıp kalıyorum nedense dalıyorum. Yada birşeyler oluyor bir türlü kısmet olmadı yazmak. En azından başka blogları okuma fırsatı bulabiliyorum.

Üzerinden bir kaç hafta geçti ama balayından bahsetmemek olmaz şimdi. Tercihimiz Kemer'di.

Bildik, tanıdık manzaralar ve yollar sonrasında Kemer'e vardık.



Kemerin içini çok iyi bilmediğimiz halde otelimizi bulmak çok zor olmadı....


Otelde herşey çok güzeldi desem yalan olur. Türk hamamı, aromatik yağlarla masaj, jakuzi, havuz keyfi süperdi. Gel gör ki onca yemek var. Şöyle ağzında şenlik yaratacak bir tat yok. Otelde olduğumuz gün süresince marul ve havuç yemek zorunda kalmak açıkcası beni çok tatmin etmedi. Tek tesellisi forma girmemize neden oldu..

Kemer çok hareketli bir tatil beldesi.Her otelden müzik sesleri yükseliyor. Yürüyüş yollarında ve marinada yürüyen bronzlaşmış, süslenmiş şık insanlar var heryerde.




Limanda oturmak, çay içmek gün batımını izlemek tatilin güzel yanı olsa gerek....

Fotoğraf makinası ile farklı çekim yapma fırsatı buldum aynı zamanda..


Akşam Kemer sokaklarında yürümek, vitrinlerin fotoğraflarını çekmek güzeldi.Kemerde neler modaymış acar muhabir iş başındaydı ...... Sokakta gezerken mağazaya zoomlayıp çekip yapmak zor iş, mağazaya zorla davet eden satıcıya çaktırmadan çekim yapmak daha da zor....





İlk resimdeki üzerine kalp eklediğim tunik vitrindeki favorim.........

Eee ayrıca otelimizin kendi çapındaki animasyon ekibinden bahsetmeden edemicem.... Her akşam aynı gösteri olmaz.... Sanırım fazlada söze gerek yok..


Resimdeki kaplumbağı ve ekibinide (kendileri ve ekibi buzdolabinın üstünde) kemer'den hatıra birşeyler olsu diye aldık. Çok sevimliler hepsi...
Balayı özetimiz buydu, birkaç ayrıntı postu ile yakın zamanda karşınızda olacağız...


Son pozda fotoğraf çalışmalarımdan bitanesi olan ''korkunç ayak parmakarı'' eserim.......

0 DEDİLER Kİ .... =):

Yorum Gönder