22.7.11

Cuk oturdu desem

Bir halıcı ancak bu kadar isyan edebilirdi. Adamın 4. gelişiydi kapıda ' bu son olur inşallah' diyerek girdi. 'Eeee bizimde umudumuz o yönde diyerek' halılar yerini aldı. Oldu işte bu kez oldu diyerek halıcıyla sevincimizi futbolcularımızın şu göğüs çarpıştırma işinden sonra timsah yürüyüşü ile tamamlayabilirdik ama usturuplu davranarak, sevincimizi ohhh nidalarıyla tamamladık.

Evin tüm halılarını aynı mağazadan aldık. Bir çok markayı sattıkları için böylece gezmemiş olduk. Salon hariç diğer halıları pratik bir şekilde seçmemize rağmen bir türlü salonun halısını seçemedik.

Efenim olmuyor, tamam önce ton hatası yaparak griye kaçan bir halı seçmişiz, ardından aynı modelin kahve tonlarını getirttik olmadı. Tabi bu arada kendileride yanlışlık yaparak farklı bir boyutta halı getirdiler. En son 2 gün önce akşam koçişimle tekrar mağazaya uğrayıp halıların odaya uymadığını söyleyip yeni bir şeçim yaptık. Artık halının kalitesinden çok rengine bakıyorduk herşeyden vazgeçtik en azından odaya uysun diyorduk ki... Şansımıza istenilen kalitede, modelde ve daha da önemlisi renkte bir halı bulundu.





Şimdi kaldı odasının aksesuar işine. En zevkli kısmı bu olsa gerek............

Fotoğraflarda ışık ters yönde kalmış neyse başka birgün tekrar çekeriz....

0 DEDİLER Kİ .... =):

Yorum Gönder