18.10.10

Evim evim güzel evim

Hoş geldiniz....






Yeni bir ev kurmak insanı heyecanlandırıyor. Hele o evde sevdiceğinizle yaşayacaksanız. Düğün tarihini biraz erteledik KPSS derdi başka sorunlardan dolayı falan yoksa 1 ay sonra son saatler diye sayıyor olacaktık.

Hazırlık bitmiyor sürekli bir yenisi çıkıyor, biz çok şükür yarıladık sayılır. Benim kına ve düğün için ince hazırlıklara girmem gerekiyor. Ev içinde tek eksiğimiz halılarımız onları da aldıkmı tamamdır bu iş.

Henüz eşyalarımızın çoğu yerini almadı. Evde yapılması gereken bazı işler vardı. Evin anahtarları ustalarda olduğu için eşya bırakmamaya özen gösterdik. Zaten onca yapılan temizlikten eser bile yok. Evin içinde harç karmış adamlar yaaa..
Bu hafta anahtarlar elimize geçince, mağazada bekletme imkanı olmayanları eve getirtmeye başladık. Bugünde yemek, çatal-bıçak ve tencere takımı geldi.

Elimde makina çektim durdum... Şimdi bizim evden kareler :)


Bu fotoğraf oturma odamızdan, hala paketli haldeler tam belli de değil modelleri... İlerde daha net bir fotoğrafını çekip eklerim. Aslında ben oturma odası, misafir salonu gibi kavramlara karşıyım. Sadece biri geldiğinde o odayı kullanmak her an için bir başkası için hazır tutmak üstelik gelenide oturduğun odaya almak tam bir çelişki... Kısacası kullanılmalı herşey, hiç bir şey benden değerli olamaz.

Bu yeşil kanepe hiç içimize sinmedi, istediğimiz gibi yapmamışlar kaplamasını. Burayı da hobi odası diye kararlaştırdık.

Test ettik rahat...


Mutfak tezgahımız ve masamız....




Salondan bakınca ne mi görüyoruz...



Bu fatoğraflarda üst kattan. Bİzim üst kat biraz karışık başka bir zaman tam fotolayıp ekleyeyim böyle ben bile anlamadım.







Efendim ilerleyen günlerde eşyalarımız yerlerini aldıkça fotoğraflarda yerlerini alacaktır. Ayrıca İlerde her odayı tek tek fotoğraflayıp koymayı planlıyorum.




Korkmayın sakın..... :) Bunlar sadece bizim evin anahtarları. 2 tane dış kapımız, 8 tane oda kapımız, 7 tanede balkon kapımız var. Eee bu kadar anahtar olması normal değil mi?

2 DEDİLER Kİ .... =):

öznur-ata dedi ki...

hayırlısı olsun...güzelmiş :))

lately dedi ki...

teşekkür ederim :)))

Yorum Gönder